Rewiring update

The whole of the bottom corridor as well as the Support for Learning base, the Pupil Support base, four sets of pupil toilets, and the RE department have now been re-wired.  New ceilings, LCD lights and beautifully painted walls have transformed these areas into a bright modern environment.  Staff pupils and visitors have all commented very favourably on the work to date and look forward to the whole school being refreshed.  The team has moved to the fourth floor and work has started on the Kamwokya Room as well as four Social Subjects areas. Work on this area of the school, where exams are held, will be completed in advance of the prelims in December.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s